Una dintre infirmierele care o ingrijeau pe Kate Middleton s-a sinucis dupa ce a fost implicata intr-o farsa radiofonica.

Doi prezentatori de la un post radiofonic australian au organizat o farsa la telefon si, pretinzand ca sunt regina Elizabeta a II-a si printul Charles, au obtinut de la spitalul londonez unde este internata printesa Catherine, sotia printului William, informatii confidentiale despre sanatatea ei, scrie MEDIAFAX.

Potrivit inregistrarii conversatiei lor, intrerupta de hohote de ras, ce a fost difuzata pe internet, cei doi prezentatori ai 2Day FM, un post de radio din Sydney, au reusit sa vorbeasca la telefon, marti dimineata, cu o infirmiera de la sectia unde este internata printesa britanica.

Asistenta medicala de la spitalul King Edward al VII-lea unde a fost internata ducesa Catherine, care a preluat apelul in timpul farsei s-a sinucis vineri.

Reprezentantii spitalului londonez au tinut sa aduca un ultim omagiu "unei asistente medicale de prima clasa" si au dezvaluit identitatea acestei - Jacintha Saldanha.

Jacintha Saldanha a raspuns la acel telefon intrucat era ora 05.30 GMT si la acea ora centralista nu sosise inca la serviciu. Potrivit BBC, Jacintha Saldanha nu fusese suspendata din functie, iar spitalul londonez nu luase impotriva ei masuri disciplinare.

Reprezentatii acestui spital au declarat: "Putem sa confirmam faptul ca Jacintha a fost de curand victima unei farse radiofonice. Spitalul nostru a fost alaturi de ea in aceste momente dificile. Jacintha lucra la spitalul King Edward VII de peste patru ani. Era o asistenta excelenta, foarte respectata si indragita de colegii ei".

Potrivit Scotland Yard, o ancheta este in plina desfasurare.

Iata inregistrarea farsei respective. Prima asistenta care a raspuns la telefon si a facut legatura cu salonul lui Kate este cea care s-a sinucis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.