Mergem mai departe si aprofundam (o singura data, ca la noi e fara reluari) chestiunea emisiunii "De 3x Femeie" de miercuri seara, care nu s-a desfasurat in varianta sezatoare pe diverse teme legate de cuplu, ci in varianta concursului intitulat "La agatat de vedete", in cadrul caruia niste fani se straduiesc, depasind tot felul de probe, sa isi adjudece o cina cu vedeta lor preferata. Nu mai tin minte care erau vedetele disputate (parca baiatul cu "Vremea de Acasa" si o fata din "Bune si nebune"), dar tin minte cum erau consolati fanii eliminati din concurs: cu o carte, nene, cu o carte insotita de incurajarea Mihaelei Tatu: "Sper s-o citesti.

Filmul e grozav." Ce sa zic, la cit de putin se citeste in tara asta, eu cred ca faza cu cartile nu e deloc ceea ce pare. O banuiesc pe Mihaela Tatu ca le-a dat eliminatilor asemenea premii de consolare strict ca sa faca misto de ei. Si ca i-a trimis cu ele acasa, doar ca sa-i faca de risul rudelor, al prietenilor si al intregului cartier.

Iata, stimati telespectatori, care a fost succesiunea emisiunilor de pe Acasa TV, miercuri seara, intre orele 22.30 si 2.00: "De 3x Femeie", "Povestiri adevarate", "Lacrimi de iubire" si, din nou, "De 3x Femeie", de data asta in reluare. De retinut ca "De 3x Femeie" fusese data si in dimineata zilei de miercuri. Va sa zica, emisiunea Mihaelei Tatu se difuzeaza, pe Acasa TV, nici mai mult, nici mai putin decit de trei ori pe zi. Ce ma gindesc, deci: N-ar fi mai bine pentru toata lumea sa se difuzeze o singura data, sub numele de "De 3 + 3 + 3x Femeie" sau - de ce nu? - direct sub acela de "De 9x Femeie"?

Pe 1 Decembrie, cind a fost ziua Romaniei si a PRO TV-ului, Romania a pus lumini tricolore pe Teatrul National si a dat cu artificii bubuitoare de ziceai ca a venit razboiul, iar PRO TV a difuzat filmul "Stapinul inelelor". Ei, si in timp ce hobbitii si elfii isi vedeau de treburile lor, locul siglei PRO TV, in varianta "10 ani PRO TV" (sau "PRO TV 10 ani", ca se putea citi si in felul asta) era luat, alternativ, de doua sloganuri: "PROvestea continua" si "Gindeste liber Romania".

Asadar, cum vine asta, domnu’ Sirbu? Ati cheltuit atitia bani, nervi si energie pentru aniversarea asta si ati uitat tocmai sa rugati pe cineva sa corecteze sloganurile? N-a gasit Andreea Esca trei minute sa faca treaba asta? Nici Teo n-a putut sa arunce un ochi pe ele? Nici Busu, care si-asa o arde aiurea prin PRO TV, de atitia ani? Bine, pai in cazul asta de ce n-ati apelat la vreun angajat care-si mediteaza copilul la limba romana pentru admiterea la liceu? Il rugati sa-i dea profesorului, cind venea la ora, un print cu sloganurile si problema era rezolvata. Gratis.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.