Matthew McConaughey nu este singurul schelet din filmul "Dallas Buyer's Club".

Jared Leto care joaca intr-un rol secundar in acelasi film a inceput si el un regim drastic, si nu mananca mai nimic de o luna.

"Corpul trece prin niste etape ciudate. Uneori este greu sa beau si apa. Pentru mine, nu este vorba despre greutatea pe care o pierd, ci despre reprezentarea personajului. Oamenii au facut asta pentru cautarea sineului, pentru a atinge o stare meditativa. Asta sper si eu. Chiar nu este un lucru rau", a declarat actorul.

Daca este sau nu un lucru rau, va lasam sa trageti concluziile singuri.

Cert este ca Jared Leto are antecedente in aceasta directie. Actorul (si solistul pentru 30 Seconds to Mars) a slabit pentru rolul din "Requiem for a Dream" dar s-a si ingrasat pentru a-l interpreta pe ucigasul lui John Lennon in filmul "Chapter 27".

Rolul principal in acelasi film este interpretat de Matthew McConaughey. Acesta a slabit cateva zeci de kilograme pentru a interpreta rolul unui barbat care sufera de HIV.

Sursa foto: toofab.com

Sursa foto: crushable.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.