Actorul Alexander Skarsgard este favorit in cursa pentru obtinerea rolului principal dintr-o noua ecranizare a aventurilor lui Tarzan.

Actorul suedez, unul dintre protagonistii serialului "True Blood", este considerat marele favorit pentru obtinerea acestui rol. Ceilalti actori avuti in vedere de producatorii noului film sunt Henry Cavill, Charlie Hunnam si Tom Hardy, insa cineastul care va regiza acest film, David Yates, il prefera pe Skarsgard si le-a comunicat deja alegerea sa producatorilor de la studiourile Warner Bros.

In noul film, al carui scenariu a fost scris de Adam Cozad, personajul Tarzan, al carui nume european este John Clayton al III-lea, traieste in Anglia, dupa ce s-a refamiliarizat cu obiceiurile si cu principiile societatii occidentale.

El este rugat de regina Victoria sa calatoreasca in Congo si sa faca echipa cu George Washington Williams, un veteran de razboi devenit mercenar, cu scopul de a-l opri pe un despot razboinic, care a preluat controlul asupra unei mine de diamante si care ameninta sa devasteze intreaga regiune.

Potrivit revistei Variety, regizorul David Yates - cineastul care a regizat ultimele doua filme din seria "Harry Potter" - intentioneaza sa il distribuie pe actorul american de culoare Samuel L. Jackson in rolul acelui mercenar.

Directorii studiourilor Warner Bros. au aprobat deja acest proiect cinematografic, care va concura cu o versiune 3D a povestii scrise de Edgar Rice Burroughs, in care rolul personajului Tarzan va fi jucat de actorul Kellan Lutz, cunoscut gratie francizei "Twilight".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.