Germanii de la Helloween au fost de acord sa "aterizeze" si la Bucuresti pe data de 16 martie 2013, alaturi de colegii lor de la Gamma Ray.

Potrivit unui comunicat de presa, concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul "Hellish Rock Part II", care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Helloween

Pe data de 18 ianuarie 2013 trupetii vor lansa albumul cu numarul 16, "Straight Out Of Hell", produs de Charlie Bauerfeind, bunul prieten al germanilor. Discul a fost inregistrat in studioul "Mi Sueno". Ii asteptam cu nerabdare pe baieti si in Romania, la Bucuresti, pe data de 16 martie 2013, intr-un concert ce promite sa fie evenimentul metal al primaverii.

Gamma Ray

Isi va aduce aportul la show-ul Helloween oferind o perspectiva diferita asupra metalului european si delectandu-i pe cei cu predilectii spre Iron Maiden.

Bilete:

Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.

Important: Numarul biletelor e limitat la 1.500 bucati! Acestea se pot achizitiona, incepand de luni 24 septembrie 2012, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.