Sambata, timp de 10 ore, in Sala Sporturilor din orasul Targu Mures vor rasuna acordurile genului rock. Maratonul metal va aduce pe strazile orasului atmosfera specifica a concertelor din Ardeal. Capul de afis al acestui festival este trupa canadiana Anvil. Organizatorii au invitat la aceasta manifestare trupe din Canada, SUA, Belgia, Turcia, Ungaria si Romania.

Pe afisul concertului si-au pus semnatura Anvil (Canada), Phantom-X (SUA), Iron Mask (Belgia), Northern Lights (Turcia), Tuzmadar (Ungaria), Taine (progressive metal, Bucuresti) / Gothic (gotic-doom metal, Petrosani), Icory (hardcore, Targu Mures) si Fading Circles (heavy metal, Miercurea Ciuc). De numele organizatorilor este legat evenimentul memorabil care a avut loc in urma cu patru ani in prezenta a peste 2.000 de rockeri: concertul Annihilator, Nevermore si Soilwork, din aceeasi Sala a Sporturilor. Organizatorii isi doresc ca Rockfest 2005 sa reprezinte un prim pas spre concretizarea unei traditii anuale rock de care va fi legat numele orasului. Includerea publicului roman in circuitul concertistic international constituie, si aceasta, o initiativa majora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.