Anca Pandrea si Iurie Darie se iubesc de 26 de ani, insa sunt necasatoriti, scrie evz.ro.

Motivul pentru care cei doi nu au calcat inca pe la starea civila este simplu: actorul si-a ratacit certificatul de nastere in urma cu cativa ani.

Desi si-au facut planuri de casatorie de mai multe ori, partenerii nu au reusit sa le duca la bun sfarsit nici pana in ziua de azi. Anca Pandrea a declarat ca hartia nu este asa de importanta pentru ei, iar acum, ca actorul s-a insanatosit, vor recupera certificatul de nastere si se vor casatori.

Cei doi actori si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu cu cativa ani in urma: "Am cununat o familie, la Bailesti. Atunci preotul ne-a cununat religios, cu tot cu pirostrii", a mai declarat actrita.

Iurie Darie a avut mai multe probleme de sanatate anul acesta. El a fost internat la spital pentru a trece printr-o operatie de drenare de lichid din creier, in urma careia au aparut complicatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.