Din 3 octombrie, Florin Calinescu revine pe micul ecran intr-un nou serial de comedie ,"Tanti Florica", ce va fi difuzat la Pro TV

Personajul pe care il va interpreta este nimeni alta decat Tanti Florica, o femeie care a stiut intotdeauna cum sa depaseasca greutatile folosindu-se din plin de umorul care a consacrat-o si pe care telespectatorii o vor cunoaste in aceasta toamna, scrie protv.ro.

Despre faptul ca joaca un rol de travesti, Florin Calinescu spune ca, „atunci cand te faci actor, esti pregatit sa joci aproape orice si ca aceasta ipostaza e o comedie implicita. Faptul ca interpretezi un rol de femeie te obliga din cand in cand sa vezi lucrurile mai in profunzime si sa incerci sa intelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casa de intretinut", a declarat Florin Calinescu.

Serialul va fi difuzat in fiecare miercuri pe Pro TV, incepand din 3 octombrie.

Aceasta va fi prima ocazie a lui Florin Calinescu sa se apuce din nou de comedie de la moartea fiului sau, Luca. Acesta a incetat din viata in aprilie 2012, in timp ce se afla la Praga pentru a lucra ca asistent de productie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.