Mediul cinematografic a omagiat luni memoria regizorului britanic Tony Scott, mort duminica dupa ce a sarit de pe un pod din apropierea orasului Los Angeles.

"Tony era un prieten foarte drag mie si imi va lipsi mult", a scris Tom Cruise intr-un e-mail trimis AFP de purtatorul sau de cuvant.

"Era un vizionar a carui amprenta asupra cinematografiei este imensa. Condoleante familiei", a adaugat actorul, citat de adevarul.ro.

Regizorul american Ron Howard a fost printre primii care au reactionat la moartea lui Tony Scott, duminica seara, cand a scris pe Twitter: "Nu vor mai fi filme ale lui Tony Scott. Este o zi tragica".

Marc Webb, care semneaza "The Amazing Spider-Man", a salutat o "legenda", iar in Europa, actorul si regizorul britanic Tim Roth a declarat pe Twitter: "Ma faceai sa rad, omule...A fost cu adevarat un tip OK".

Compatriotul sau, actorul Stephen Fry, l-a omagiat pe "omul cel mai incantator si modest" care poate exista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.