Mereu impiedicat ori razand cu gura pana la urechi, lui Catalin Maruta (foto) i-a convenit intotdeauna in fata presei sa fie omul ce roseste in obrajori atunci cand vine vorba de relatiile sale sau de orice subiect cu conotatie sexuala. L-am provocat pe cel mai guraliv om al matinalurilor tv la o discutie nonconformista la care Maruta s-a prezentat cat se poate de barbateste.

Libertatea: Ai facut dragoste cu doua femei?

Catalin Maruta: Am facut dragoste cu super femei care faceau cat zece si crede-ma ca era foarte "aglomerat" in pat!... De la zece sa scad doar la doua, nu prea imi convine!

Cand si cum ti-ai pierdut virginitatea?

Nu imi mai aduc aminte exact cand, unde si cum s-a intamplat evenimentul! Noi, barbatii, nu dam prea mare importanta acestui moment, asa cum fac femeile. Tot ce imi aduc aminte e ca s-a intamplat pe la sfarsitul clasei a VIII-a si ca am reusit sa conving o domnisoara de liceu. Un lucru e sigur: dupa, mi-a crescut tare mult popularitatea printre co-legi!

S-a plans vreuna de "prestatia" ta?

Prestatia mea s-a ridicat intotdeauna la "cote de audiente" foarte tari. in conditiile astea n-a indraznit nimeni sa-si declare nemultumirile!

Ai folosit vreodata ingrediente ori accesorii ce dau culoare unei partide de sex?

Din cand in cand e bine sa mai accesorizezi o partida de sex cu ceva ingrediente. Eu, unul, ma refer la sentimente, romantism si pasiune!

Recomanzi o reteta ori un produs ce mareste apetitul sexual?

Eu unul, nu. Dar intreaba-l pe Fizz, el e mai in masura sa-ti dea un raspuns competent!

Ai vise erotice?

Daca ar fi sa dau importanta viselor mele erotice, urmatorul pas ar fi sa ma apuc de filme pentru adulti! Sau nu, inainte ma lansez in muzica si pe urma in productii de filme XXX care au ca subiect viata si visele mele erotice. si imi mai cumpar si haina de blana! Am vazut ca se poarta!

Tyson a declarat ca intr-o noapte a "facut-o" de 10 ori. Ai astfel de recorduri?

Sincer, o duc putin mai prost decat Tyson la capitolul asta. Dar nu sunt complexat...

Te-ai uitat vreodata pe "gaura cheii" sa vezi ceva "fierbinte"?

Cand eram in scoala generala aveam curiozitati de genul asta. Ma uitam cu baietii, printr-un gemulet, in vestiarul fetelor cand se schimbau pentru ora de sport. Au trecut anii si intre timp mi-a venit mintea la cap.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.