Actorul belgian a pornit in turneul de promovare pentru filmul "Expendables 2", motiv cu care face declaratii deocheate pentru presa.

Filmul "Street Fighter" a intrat in istorie ca fiind unul dintre cele proaste filme ale tuturor timpurilor, insa pentru Jean Claude Van Damme si Kylie Minogue a fost prilejul unei aventuri de care starul belgian inca isi aduce aminte foarte bine.

Aflat in plin turneu de promovare al peliculei "Expendables 2", Jean Claude Van Damme a recunoscut ca a avut o aventura cu Kylie in timpul filmarilor la aceasta pelicula.

"Mai bine o intrebati pe ea, eu am o memorie cam proasta. Am totusi 51 de ani si am fost lovit de multe ori in fata in timpul filmarilor la. Ha, ha! Sa spunem ca s-a intamplat! Cine este curios sa afle daca a fost asa sau nu? Ei bine, da, da, da. Am avut o aventura cu ea. Eram in Thailanda si am avut o aventura cu ea", declara Van Damme intr-un interviu, citat de agentiadepresamondena.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.