Stufstock va avea loc intre 23 si 29 iulie in Vama Veche. 9AM.ro iti ofera doua abonamente, cu conditia sa promiti ca te distrezi.
[UPDATE]

Castigatorul celor doua abonamente este Gabriel Dragomir.

Detaliile extragerii pe tragerilasorti.ro.

Multumim tuturor participantilor.

Festivalul Stufstock se intoarce pe plaja pentru o editie aniversara. Headlineri anul acesta vor fi formatiile The Subways, Dub Incorporation si Dubioza Kolectiv. Muzica romaneasca va fi reprezentata de Byron, Coma, E.M.I.L., East Roots si Trooper.

In afara de formatiile care vor urca pe scena, festivalul promite multe alte activitati pentru norocosii care ii vor trece "pragul" de nisip.

Pentru a castiga cele doua abonamente oferite de 9AM.ro iata ce trebuie sa faci:

1. Dai like la pagina de concurs.

2. Lasi un comentariu mai jos in care sa raspunzi la intrebarea: "Cati ani implineste Festivalul Stufstock in 2012?" pana joi, 19 iulie, ora 17:00. Va exista un singur castigator pentru cele doua abonamente care se va alege prin tragere la sorti, folosind serviciul tragerilasorti.ro.

3. Castigatorul va fi anuntat joi seara prin intermediul Facebook, prin urmare, joi nu te indeparta prea mult de calculator. :)

Multa bafta!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.