Steve Tyler a jurizat timp de doua sezoane emisiunea concurs "American Idol", alaturi de Jennifer Lopez si Randy Jackson.

Solistul Aerosmith a explicat ca vrea sa intoarca la adevaata sa vocatie, solist pentru o formatie legendara de rock, scrie Huffington Post.

"Dupa ce m-am gandit mult si bine m-am hotarat sa renunta la amanta mea American idol, inainte sa-mi prajeasca iepurele. Ma intorc la prima mea iubire, Aerosmith, dar nu in genunchi sa ma milogesc, ci cu pumnii ridicati in aer pentru a tranti usa. Urmatorii ani vor fi dedicati muzicii dementiale", a explicat Tyler.

"Steven Tyler este un adevarat idol, o legenda a rockului. Daca mi-ai fi spus acum 10 ani ca va ajunge intr-o zi membru in juriul Ameican Idol as fi crezut ca este imposibil. Ideea ca a devenit o realitate si ca am avut placerea sa lucram cu el ma face foarte mandru", a declarat Steven Fuller, producator in cadrul American Idol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.