Julia Chelaru de la Sexxy vrea sa devina patroana de magazin. Ea s-a asociat, pentru a-si pune mai repede planul in aplicare, cu sora lui Bogdan Jianu, iubitul sau, si cu inca o prietena de-a lor din Italia. Imediat dupa Sarbatori, fetele se vor pune serios pe treaba, vor face o vizita in Italia, de unde vor aduce si marfa necesara pentru afacerea pe care vor sa o puna pe picioare si isi vor deschide magazinul mult-visat.

Mai intai la Pitesti, iar mai apoi, daca totul va merge bine si se va obtine profit, Julia va mai deschide un magazin mult mai mare la Bucuresti. Imaginea acestuia va fi chiar Julia, pentru ca face parte din trupa Sexxy si pentru ca e destul de cunoscuta. Juliei ii merge bine si pe plan muzical. Sexxy va concerta peste doua saptamani la Londra, iar joi, 24 noiembrie, Claudia si Julia vor filma videoclipul piesei "E treaba mea", care se anunta a fi "un clip soc", dupa cum ne-a declarat blonda trupei. "Tot ce pot sa spun este ca va fi si o mare surpriza pentru fani, iar noi vom incerca sa fim mult mai sexy si mai provocatoare in noul videoclip".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.