De cand a fost eliberat, Sisu nu mai are un moment liber. impreuna cu Puya, colegul lui de trupa, interpretul hip-hop s-a dedicat din prima clipa de libertate fanilor, sustinand o serie de concerte prin tara si lucrand de zor in noul lor studio. Dupa doi ani de despartire fortata, Sisu si Puya au cantat din nou impreuna, pe aceeasi scena. Iar in putinul timp ramas liber cei doi artisti Rebel Media s-au dedicat in totalitate studioului lor muzical, pe care l-au inaugurat acum cateva zile.

Daca in urma cu mai bine de un an Sisu si Puya au infiintat Scandalos Music, propria casa de productie, acum cei doi au si propriul studio, unde lucreaza atat pentru noul lor material discografic, cat si pentru alti interpreti, cum ar fi Verbal. Puya marturiseste ca dupa ani de zile in care au muncit, au strans ceva bani pe care au preferat sa-i investeasca in acest fel, studioul, situat intr-o garsoniera undeva in Berceni, costandu-i in jur de 15.000 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.