Anamaria Ferent de la Demmo a intrat si ea, in vara aceasta, in randul cantaretelor care s-au casatorit in mare secret. De cateva zile, Anamaria are un nou motiv de fericire. A fost la un control ginecologic si a aflat ca va deveni mamica. Cantareata este insarcinata in aproape sase saptamani si isi doreste ca bebelusul sa fie sanatos si norocos. De cand s-a casatorit cu Marcel Toader, Anamaria este mai tot timpul cu zambetul pe buze si spune ca si-a gasit fericirea. Marcel o insoteste pe cantareata la spectacolele pe care aceasta le are cu trupa Demmo din care face parte si are grija ca sotiei sale sa nu-i lipseasca nimic.

De curand, omul de afaceri i-a facut cadou Anamariei o pereche de cercei cu diamant. Motivul? Trebuia sa sarbatoreasca asa cum se cuvine o ocazie speciala. Cantareata se pregateste sa devina mamica. Anamaria este insarcinata in aproape sase saptamani si este extrem de fericita. "De-abia am aflat vestea si sunt foarte incantata. Am fost la doctor si am vazut cum ii batea inimioara. De fapt, tot copilul este o inimioara, pentru ca asta am vazut la ecograf. inainte sa merg la doctor am facut si un test de sarcina, dar nu eram 100% convinsa ca sunt insarcinata. Nu conteaza daca bebelusul va fi baiat sau fata, sanatos sa fie si sa aiba noroc. inca nu stiu unde o sa nasc, e posibil la Elias, pentru ca doctorul la care merg eu, este director acolo, la sectia de ginecologie", ne-a declarat fericita cantareata. in luna decembrie, Anamaria Ferent va imbraca si traditionala rochie de mireasa. Petrecerea de nunta o va face la Sibiu, la restaurantul unor prieteni de familie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.