Christian Bale a fost dintotdeauna sincer in privinta costumului de Om-Liliac: este FOARTE incomod. Cu toate acestea... ii va fi dor de el.

Christian Bale a imbracat pentru ultima data cu armura si pelerina Cavalerului Intunecat cu ocazia filmarilor la "Dark Knight Rises".

"Stii, in ciuda lipsei de comfort, a caldurii, a transpiratiei si a durerilor de cap, in ciuda tuturor problemelor pe care mi le-a facut, atunci cand intr-un final il vad pe ecrane nu ma pot abtine sa zic: 'Arata smecher'. Deci da, imi va fi dor de costum", a recunoscut actorul intr-un interviu pe platourile de filmare ale filmului in Pittsburg.

Bale nu a fost la fel de generos cu detalii privind povestea filmului care va fi lansat in Romania la sfarsitul lunii iulie. Intrebat care este natura relatiei dinte Batman si Catwoman in film, actorul galez a raspuns: "Mai bine asteptati sa vedeti filmul", relateaza huffingtonpost.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.