Cantareata nonconformista are mai multe cerinte pentru turneul ei, care trebuie satisfacute cu prilejul fiecarui concert.

Una dintre pretentiile artistei este ca, pe tot parcursul turneului desfasurat in mai multe tari, sa fie insotita de bucatarul personal. Pentru a satisface exigentele culinare ale vedetei, bucatarul va fi nevoit sa-i pregateasca, in fiecare zi, cate un sortiment diferit de salata „de lux”, scrie adevarul.ro.

Scena pe care va canta Lady Gaga trebuie sa aiba o deschidere de cel putin 26 de metri, fara colturi, astfel incat show-ul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pe scena se va afla si pianul personal al cantaretei, care o insoteste in calatoria ei in jurul lumii.

Artista doreste ca pana si cabinele din spatele scenei sa fie decorate intr-un mod deosebit. Lady Gaga va lucra impreuna cu o echipa de profesionisti la decorul cabinelor si al scenei care va fi amplasata pe stadion.

Cantareata va sosi in Capitala pe 15 august, cu o zi inainte de concert, si va fi cazata la un hotel de cinci stele. Biletele pentru concertul de pe 16 august de pe Arena Nationala se vor pune in vanzare pe 27 aprilie.

Afla cat vor costa biletele pentru concertul Lady Gaga de la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.