Primavara ne arata latura sa mai mohorata. Temperaturile scad usor si precipitatiile vor cadea pe arii extinse.

Sambata, in jumatatea de nord a tarii norii, se vor aduna ploi in general slabe, dar pe spatii relativ extinse. Mercurul din termometre va urca pana la 6...7 grade in depresiunile intramontane, pana spre 17...18 grade in regiunile sudice.

Bucurestenii v
or avea si ei parte de vreme instabila, cu cer innorat si sanse de ploaie slaba. Temperatura maxima nu va trece de 15 grade, potrivit realitatea.net.

Duminica, temperaturile mai scad putin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai coborate in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata sau bruma, scrie jurnalul.ro.

Cerul va fi temporar noros si trecaor va ploua slab, local in jumatatea sudica a tarii si pe arii mai restranse in rest. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. La munte, vantul ramane cel mai mare dusman al turistilor. Vantul va sufla in rafale, cu viteze de peste 70 km/h in zonele de creasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.