9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: o despartire dramatica si mai multe detalii din culisele scandalului X Factor.

Alexandra Stan se simte mai bine dupa ce, in urma cu doua zile, a lesinat in Istanbul si a fost internata la Spitalul German, relateaza click.ro.

Tabloul "iubirii vesnice si pure" isi mai pierde din culoare, dupa ce s-a anuntat ca Daniela Crudu s-a despartit de Mihai Costea, potrivit aceleiasi surse.

Cine l-a "injunghiat" in spate pe Andrei Leonte, castigatorul X Factor? Nimeni altul decat Alin Vaduva, colegul de emisiune care s-a clasat pe locul al doilea, relateaza cancan.ro.

Mickey Rourke
si Danny Trejo vor filma in Romania, ne anunta libertatea.ro. Din pacate, Rourke nu va petrece noua saptamani si jumatate in tarisoara noastra, ci doar patru zile.

Pepe vrea sa aiba doi copii si a declarat ca "nu i-ar fi iesit niciodata cu Oana Zavoranu". Banuim ca uterul Oanei Zavoranu este un mediu destul de neprietenos, asemanator cu atmosfera de pe Venus.

Teo Trandafir este, in mod previzibil, iritata de toata atentia mediatica pe care o primeste logodnicul ei, scrie ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.