9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Irinel Columbeanu vs. Mr. Pink si David Maruta a implinit un anisor.

Romantismul in mileniul III nu este mort dar se transforma. Teo Trandafir si-a gasit sotul pe Facebook, relateaza surse din anturajul vedetei pentu ziarulring.ro.

Mr. Pink (prietenul chinez al Monicai Gabor) se cearta in declaratii cu Irinel Columbeanu, scrie click.ro. Publicul roman are nevoie sa vada o bataie intre ei doi. Hobbitul de varsta mijlocie este mai inventiv, dar Mr. Pink se alimenteaza cu energizant.

Paparazzi au prins-o pe Elena de la Mandinga neepilata, relateaza cancan.ro. Sa speram ca pana la Eurovision se rezolva problema.

Ce ii rezerva viitorul lui David, copilul Andrei si al lui Catalin Maruta? La taierea motului, baiatul a ales de pe tava o minge de fotbal, microfonul si parfumul, conform aceleiasi surse.

Antonia
la primele ore ale diminetii, fara machiaj (conform spuselor sale), este tot frumoasa. Pana si libertatea.ro a cazut de acord, fara sa mai caute nod in papura cantaretei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.