9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Ce fac vedetele de 8 Martie?

Delia Matache si-a adus aminte ca anul trecut de 8 Martie a primit de la prietenul ei o cratita, relateaza click.ro. Foarte ingenios! Daca femeia nu se intoarce la cratita, atunci adu cratita la ea.

Unii barbati dau cratite, alti trag cu pistolul. Adrian Iovan este acuzat ca ar fi ucis maidanezi, cu ajutorul armelor de foc, relateaza click.ro.

Pepe stie de ce isi apreciaza iubita. Dupa o noapte de zbenguiala in cluburi, Raluca il asteapta acasa cu mancarea calda, a declarat artistul, citat de cancan.ro. Poate se inspira de la prietenul Deliei, si de 8 Martie ii cumpara Ralucai o cratita.

Libertatea.ro informeaza ca Maria Dinu, fosta asistenta a lui Mihai Morar, a postat cateva poze cu posteriorul sau, nelucrate in Photoshop, pe Facebook. Acum intelegem de ce reteaua sociala a picat ieri.

Dupa toata criza de nervi pe care a avut-o Lucian Viziru in legatura cu Eurovision 2012, cineva ii da replica. Favoritul preselectiilor, basarabeanul Catalin Josan, il anunta pe Lucian Viziru ca "Moldova este tot Romania". Interesanta lectie de geopolitica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.