Cine a spus ca trebuie sa ai o talie trasa prin inel pentru a fi considerata o femeie atragatoare? Adele, devenita una dintre cele mai apreciate cantarete a momentului, este pe cale sa stabileasca si tipare noi in materie de frumusete.

Artista s-a remarcat prin vocea inegalabila si a castigat inimile a milioane de fani. Si-a impartasit suferinta prin versurile pline de emotie, castigandu-si astfel un loc important si in sufletele tuturor femeilor care au suferit deceptii in dragoste. Cantareata a reusit sa semene speranta si incredere promovand si un stil de viata veritabil.

Cu o silueta voluptoasa, Adele s-a declarat in repetate randuri mandra de aspectul ei fizic. Seducatoare si cu atitudine a aparut pe coperta numarului de octombrie a revistei Vogue. Pictorialul realizat de Adele o infatiseaza pe artista in ipostaze inedite, asemenea unui model experimentat. Reusita ei a conferit un plus de incredere tuturor femeilor grasute, scrie kudika.ro. Asadar, iata ca nu este obligatoriu sa ai masurile 90-60-90 pentru a fi considerata un etalon in frumusete.

Indragita cantareata britanica promoveaza imaginea unei femei sanatoase, cu atitudine si personalitate. Aceasta a declarat in repetate randuri ca isi iubeste corpul si se simte foarte bine in pielea ei. Initiativa ei nu poate decat sa starneasca admiratie si bucurie. In prezent inca se duce o lupta controversata intre imaginea promovata de modelele anorexice si realitate. De aceea, mesajul transmis de Adele indeamna femeile sa aiba incredere in ele, sa isi iubeasca silueta cu toate defectele ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.