9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: a fost distrus visul care este Bianca Dragusanu, pentru cine s-ar face Draghia "stalker" si cum ii merg treburile lui Carmen Serban.

Bianca Dragusanu nu are doar silicon in ea, are si un suflet. Vedeta a izbucnit in plans cand reporterii Cancan au intrebat-o de fostul ei prieten care o traumatizeaza cu declaratiile sale scandaloase.

Ieri relatam ca pana la urma, scandalul lesbitronic in care a fost implicata Carmen Serban era de fapt fals. Astazi auzim de la managerul lui Serban ca i-a crescut cota ca urmare a mediatizarii scandalului. Inca o dovada ca sexul vinde, chiar si atunci cand sexul este o minciuna ridicola.

Intre timp, fata implicata in scandal continua sa iasa cu fetele. Click.ro remarca o mana pe sani, insa noi suntem mai intrigati de poza in care Ana Claudia (lesbiana lui Carmen Serban) tine un picior in mana. Are si un fetis pentru picioare?

Vladimir Draghia isi cauta "dragostea" in direct la televizor in fiecare saptamana, dar iata cu cine isi agata postere in camera: Charlize Theron si Antonia. Cineva sa o contacteze repede pe Charlize. Nu stie ce pierde!

Anda Adam si Victor Slav au oferit poze din vacanta lor la Cancun pentru ziarulring.ro. Victor Slav este omul perfect sa planifice o vacanta, avand in vedere ce job are in viata de zi cu zi. El chiar stie cum se va schimba dinainte vremea. Stirile ProTV nu m-ar minti, nu!?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.