Dupa ce l-a pierdut pe fratele sau, Janet Jackson o sfatuieste pe Bobbi Kristina cum sa-si revina dupa moartea mamei sale.

Intr-un interviu cu Anderson Cooper, Janet Jackson a vorbit despre ce inseamna sa pierzi o ruda apropiata de familie. Janet a recunoscut ca cele doua experiente sunt foarte diferite, dar ca Bobbi Kristina trebuie sa mearga mai departe, desi e greu.

"Trebuie sa accepti ce s-a intamplat. Trebuie sa te predai lui Dumnezeu. Stiu ca suna foarte crud, dar trebuie sa te resemnezi. Nu poti sa tii totul in tine pentru ca va avea un efect distrugator. Uneori terapia ajuta cel mai mult", a zis Janet.

"Eu am pierdut un frate, ea a pierdut o mama, exista o diferenta. Nu exista o zi, nu a trecut nici o zi in care sa nu ma gandesc la fratele meu. Trebuie insa sa iti continui viata. Trebuie sa gasesti o modalitate de a merge mai departe", a concluzionat Janet.

Whitney Houston s-a stins din viata in propria camera de hotel din Los Angeles, in noaptea de sambata spre duminica. Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston si a lui Bobbi Brown, a avut o cadere nervoasa in urma pierderii mamei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.