Vremea rece amorteste tara dar nu are nici un efect asupra nebuniei vedetelor noastre. Afla ce aventuri au mai avut celebritatile prin nameti dar si in afara lor.

Stefan Stan, castigatorul concursului "Vocea Romaniei", a dat o mana de ajutor persoanelor care au ramas inzapezite in Buzau. Cantaretul a adus paine pentru localnicii ramasi inzapeziti si a ajutat la deszapezirea caselor, relateaza click.ro.

Andreea Banica s-a implicat si ea in ajutorarea sinistratilor viscolului. Cantareata a donat apa minerala, faina, orez, ulei si fursecuri pentru nevoiasi, iar Andreea Marin si Mihaela Radulescu fac de asemenea un apel catre fanii lor sa ajute cu cat pot pe ce care au nevoie de alimente si apa, relateaza ring.ro.

Oana Zavoranu si-a revenit bine dupa internarea de saptamana trecuta. Vedeta a petrecut in seara de joi spre vineri in club Princess. Spre dimineata, bruneta a urcat pe podiumul discotecii si a initiat un program inedit de karaoke impreuna cu Mihai Mitoseru.

ADPM ne prezinta noul look al lui Nico. Cantareata s-a lasat transformata stilistic de designerul Cosmina Englizian si de make-up artistul Andreea Radulesu. Noul ei look iti arata ce s-ar intampla daca vrajitoarea rea din Alba ca Zapada ar fi model de lenjerie intima.

Gigi Becali, acest Batman al Romaniei (sau Sheepman ar fi mai potrivit), a plecat cu 12 utilaje de deszapezire pentru a curata judetul Vrancea de zapada, scrie cancan.ro. De ce are nevoie Becali de utilaje? Razboinicul luminii nu ar trebui sa topeasca zapada pe unde trece pe o raza de 500 de metri?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.