I-a luat trei ani, dar Simon Cowell a gasit pe cineva care sa-l impresioneze la fel de mult ca Susan Boyle.

Este vorba de un tanar cantaret supraponderal in varsta de 17 ani pe nume Jonathan Antoine. Acesta a cantat in fata lui Simon Cowell cu ocazia auditiei pentru emisiunea Britain's Got Talent.

Cand a urcat pe scena, nu a fost primit foarte calduros de public, la fel ca in cazul lui Susan in 2009. Cu ajutorul partenerei sale de cantec, Charlotte Jaconelli, Jonathan i-a impresionat pe toti membrii juriului cu vocea sa operatica, relateaza Daily Mail.

"Cred ca Londra o sa ne dea un campion anul acesta", a declarat Cowell in fata publicului de la HMV Hammersmith Apollo unde se tineau auditiile. Apoi a soptit lui Carmen Electra, membru invitat al juriului: "Se repeta momentul Susan Boyle".

Jonathan Antoine este din Essex si canta alatui de Charlotte Jaconelli de doi ani, dupa ce a intalnit-o la un curs de canto. Susan Boyle s-a lansat gratie concursului Britain's Got Talent. Desi nu l-a castigat, a scos pe piata deja trei albume de succes. Auditia sa a fost unul dintre cele mai apreciate videoclipuri virale din 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.