La doar sase luni de cand a devenit mamica, celebra cantareata si-a recapatat formele sexy.

Mandra de silueta sa, Mariah Carey , in varsta de 42de ani, a adoptat o tinuta foarte sexy in emisiunea The Rosie Show, difuzat pe postul OWN, unde a dezvaluit ca in ultimele luni a slabit 32 de kg.

Cantareata a explicat ca a atins acest rezultat dupa ce a adoptat planul de slabire al lui Jenny Craig, pe care il promoveaza in prezent, scrie DailyMail.

"In prima saptamana am slabit 18 kg…numai apa. A fost doar apa la inceput. Apoi, cand am inceput programul, am mai slabit inca 14 kilograme, care erau in plus", a declarat cantareata, care a tinut sa precizeze ca nu a slabit doar pentru a arata bine, ci si pentru ca cele mai simple activitati zilnice, precum dusul, erau un chin pentru ea din cauza kilogramelor in plus.

Imediat dupa operatia de cezariana, Mariah Carey nu a avut voie sa faca sport si spune ca dieta la care a apelat a contribuit "in proportie de 90%" la felul cum arata acum.


Vezi aici primele fotografii cu gemenii cantaretei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.