Pentru a reusi sa faca acest lucru, celebrul cantaret a obtinut cetatenie spaniola.

Ricky Martin a obtinut vineri cetatenia spaniola, potrivit purtatorului de cuvant al guvernului spaniol.

Acesta a cerut in mod expres sa devina cetatean spaniol pentru a se putea casatori cu partenerul sau Carlos Gonzalez in Spania, informeaza musicnews.com.


Autoritatile au decis ca Ricky Martin poate deveni cetatean spaniol, chiar daca s-a nascut in Puerto Rico, deoarece bunica sa este originara din Spania si el detine o casa in aceasta tara, mostenita de la aceasta.

De asemenea, si actorul Benicio Del Toro, castigator al Oscarului pentru cel mai bun rol secundar pentru filmul "Trafic" in 2001, in varsta de 44 de ani, a obtinut cetatenie spaniola, dupa ce a lucrat de mai multe ori in Spania.

"Permiteti-mi sa subliniez faptul ca aceste trei persoane, cunoscute sub diverse fatete, vor sa imparta cetatenia spaniola cu noi, iar guvernul se felicita pentru acest lucru", a declarat Jose Blanco, purtatorul de cuvant al guvernului de la Madrid, potrivit Mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.