Chiar daca este ocupat cu filmarile pentru "Frati si surori", noua sa pelicula, Mugur Mihaescu este nedespartit de fiica sa, Ivone. Cea mica il insoteste pe platourile de filmare pe tatal ei, dar nu fara un motiv intemeiat. Ivone este interpreta fiicei gunoierului Bizo, alias Mugur Mihaescu. in varsta de doar opt anisori, Ivone se simte in elementul ei la filmari, nefiind la prima experienta de acest gen: "Am putine emotii, recunosc. Dar ma ajuta si tata sa scap de ele. Plus ca am mai fost la filmari si imi pot da seama mai usor ce am de facut".

Desi nu doreste sa-i impuna fiicei sale o cariera artistica, Mugur Mihaescu crede totusi ca fetei lui ii vor folosi in viitor aceste filmari: "Se descurca bine pe platou si, oricum, nu are multe scene de filmat. E si asta o cariera. si daca-i place, poate alege singura pe ce drum va merge".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.