Tina Fey si Eva Longoria sunt cele mai ravnite actrite de producatorii de seriale, fiind pesemne si cel mai bine platite staruri de televiziune ale anului.

Actrita din "30 Rock" si "nevasta disperata" din serialul omonim au incasat cele mai mari onorarii din randul colegelor de breasla, castigand intr-un singur an nu mai putin de 13 milioane de dolari fiecare, pentru filmarea celor cateva seriale ale productiilor, potrivit topului anual realizat de publicatia Forbes, relateaza unica.ro.

Prietenele Longoriei de platou intra si ele in topul Forbes, desi cu onorarii mai mici. Marcia Cross, actrita roscata din "Melrose Place", a incasat 10 milioane de dolari pentru cele cateva episoade din sezonul 6 al serialului - fenomen "Desperate Housewives", lansat in 2004.

Courteney Cox a revenit nu doar in atentia publicului cu "Cougar Town's", ci si in statisticile Forbes, cu 7 milioane de dolari, clasata fiind pe locul 8. In aceeasi situatie financiara se prezinta si doctorita din "Grey's Anatomy", Ellen Pompeo, rasplatita cu aceasi suma pentru rolul din indragitul serial, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.