Claudia Schiffer si sotul ei, regizorul Matthew Vaughn, au apelat la un exorcist pentru a izgoni fantomele dintr-o casa a lor din Suffolk, Marea Britanie, cei doi urmand sa se mute acolo cat timp locuinta lor din Londra se afla in renovare, relateaza femalefirst.co.uk.

Top modelul si sotul ei s-au mutat in casa lor de la tara, o proprietate din Suffolk, estul Angliei, ce valoreaza 5 milioane de lire sterline, dupa ce au apelat la serviciile exorcistului.

Cei doi au locuit la Londra in ultima vreme, insa la locuinta lor din capitala britanica au loc in prezent lucrari importante de renovare, a precizat un purtator de cuvant.

Claudia Schiffer, in varsta de 41 de ani, a apelat la serviciile exorcistului dupa ce i s-a spus ca in casa ei se afla doua tablouri blestemate si fantoma unei mame, numita Penelopa, transmite MEDIAFAX.

Schiffer are trei copii cu sotul ei - Caspar, in varsta de opt ani, Clementine, de sase ani, si Cosima, care are un an si patru luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.