Redmond O'Neal, fiul actorului Ryan O'Neal si al actritei Farrah Fawcett, a fost arestat din nou pentru posesie de droguri.

In urma cu un an, tanarul in varsta de 26 de ani a fost obligat prin decizie judecatoreasca sa urmeze un program intensiv de dezintoxicare intr-o clinica specializata.

"Dupa ce Redmond O'Neal a recunoscut ca se afla in regim de eliberare conditionata si a acceptat sa-i perchezitionam masina, politistii au gasit heroina si marijuana in automobil", a declarat politistul Richard Lewis, potrivit MEDIAFAX.

Redmond O'Neal, care nu se afla sub influenta drogurilor in momentul in care a fost oprit de politistii americani pentru un control de rutina, a fost din nou arestat si incarcerat, fara posibilitatea de a solicita eliberarea pe cautiune. El va aparea in fata unui judecator in cursul zilei de joi.

Datorita faptului ca se afla in regim de eliberare conditionata in momentul arestarii sale, O'Neal ar putea fi trimis din nou la inchisoare.

Redmond O'Neal se afla in inchisoare in timpul ultimelor zile din viata mamei sale, actrita Farrah Fawcett, decedata pe 25 iunie 2009, din cauza unui cancer de colon. Judecatorii l-au eliberat intr-o scurta permisie, pentru a putea asista la funeraliile mamei sale.

  • Redmond O'Neal se lupta cu dependenta de alcool si de droguri inca din adolescenta.

Redmond O'Neal a fost pus sub acuzatie pentru detinere de metamfetamine, substante descoperite de politie in timpul unei perchezitii efectuate la domiciliul actorului, in septembrie 2008, cand tanarul se afla deja in regim de eliberare conditionata, dupa o precedenta condamnare pentru posesie de stupefiante.

Situatia lui Redmond O'Neal a devenit si mai dificila dupa ce a fost arestat, pe 5 aprilie 2009, la intrarea intr-o inchisoare din Los Angeles, unde venise sa isi viziteze un prieten. Politistii au descoperit droguri in masina tanarului.

Citeste si:
Stenograme în dosarul de la DNA al familiei Pițurcă. Fostul...
Stenograme în dosarul de la...

Tatal lui Redmond, actorul Ryan O'Neal - celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, si "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar in 1971 - a fost la randul lui condamnat, in ianuarie, fiind obligat sa urmeze un program de dezintoxicare, cu o durata de 18 luni. Politia americana a gasit droguri in camera actorului in varsta de 67 de ani, in timpul unei perchezitii din septembrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.