Vezi ce note au luat cateva dintre vedetele noastre la examenul de bacalaureat.

Adelina Pestritu, care a terminat Colegiul National ”Dinicu Golescu” din Campulung, sectia filologie, in 2006, a marturisit ca nu a luat examenul de bacalaureat din prima pentru ca a picat la scris proba de Limba si literatura romana. Vedeta povesteste ca la oral a luat 10 insa la proba scrisa a "incurcat borcanele”.

“In loc sa scriu despre «Ion», am scris despre «Morometii». Am umplut patru pagini despre un subiect gresit”, a declarat Adelina, potrivit evz.ro.

In schimb, Marius Moga a luat bacalaureatul cu 9.30 acum 11 ani, la Alba Iulia. El nu a copiat, dar a recunoscut ca s-a consultat cu colegii sai la una dintre materii

Si Natalia Mateut a luat bacul acum doi ani cu 9.20. Ea a recunoscut insa pentru EVZ ca avusese mari emotii la matematica insa a luat nota 7.

Intrebata daca s-a putut copia in sala de clasa, ea marturisit ca supraveghetorii ii lasasera pe elevi sa vorbeasca. „Nu am putut copia, dar ne-au lasat sa mai vorbim”, a spus Mateut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.