Multi parinti ar fi foarte fericiti ca micutii lor sa stie sa sciteasca si sa numere, insa cand vine vorba de o actrita foarte cunoscuta si de un star rock pretentiile cresc.

Gwyneth Paltrow si sotul ei Chris Martin cauta sa angajeze pentru copii lor un profesor care sa-i invete, pe langa materiile clasice, si japoneza sau mandarina, franceza, latina, graca veche sau tennis, scrie DailyMail.

De asemenea, Moses, in varsta de cinci ani si Apple, sapte ani, vor invata sa navigheze pe marte, vor invata filosofia si vor prinde gustul artelor.

Pentru toate acestea, Gwyneth Paltrow si sotul ei sunt dispusi sa plateasca 62,100 de lire pe an. In anuntul postat de celebrul cuplu pe site-ul Tutors-International.com, acestia spun ca, pe langa salariu, ofera un apartament cu chiria platita de ei in West London si calatorii gratis, cand ei si copiii merg in strainatate.

  • De asemenea, nici copiii cuplului Brangelina nu merg la scoala si se bucura sa invete tot ce au nevoie acasa.

Angelina Jolie, in varsta de 35 de ani, se declara nemultumita de sistemul educational si spune ca micutii ei vor invata mult mai multe de la profesorii particulari, scrie DailyMail.

"Noi calatorim foarte mult si sunt de parere ca scoala trebuie terminata cat mai repede pentru ca toti tinerii sa aibe timp sa descopere lumea. In loc sa-i duc in fiecare zi la scoala, prefer sa-i dac la muzeu, la lectii de muzica sau sa-i las sa aleaga singuri ce carti vor sa citeasca", a spus actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.