In adolescenta, Justin Timberlake si Britney Spears erau cuplul de vis, la a caror dragoste aspirau toti tinerii, insa cei doi se pare ca nu erau chiar atat de `apropiati`.

Cuplul s-a despartit in 2002, dupa o relatie de trei ani care a fost mereu pe prima pagina a tabloidelor.

Carierele lor au avut drumuri diferite. Pe cand Justin a cunoscut un succes extraordinar ca artist solo, Britney a suferit nenumarate dezastre personale si profesionale de-a lungul anilor, inclusiv o cadere nervoasa.

La acea vreme se zvonea ca Justin ar fi luat legatura cu ea pentru a o sustine, insa cantaretul spune acum ca nu a fost asa.


Ii doresc tot binele, nici nu se pune problema, dar noi nu am mai vorbit de 9 sau 10 ani”, a declarat Timberlake pentru Vanity Fair.

Cantaretul mai povesteste ca atunci cand erau tineri toata lumea le statea la picioare si au exagerat in multe lucruri, insa era normal ca odata cu maturizarea, legaturile care ii uneau atunci sa ii desparta.

Se zvoneste de asemena ca dupa despartire, Justin i-a dedicat lui Britney piesa "Cry me a River" pentru ca aceasta l-ar fi inselat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.