Membrii trupei Holograf nu au renuntat la obligatiile pe care le aveau din cauza accidentului rutier in care au fost implicati sambata noaptea. Chiar daca au suferit rani usoare, ei s-au prezentat la toate emisiunile tv si la concertele pe care le aveau deja programate.

CLAPAR CU ATELA

Dan Bitman a reusit sa treaca peste neplacerile pe care i le facea unul dintre genunchi si peste contuzia de piramida nazala si a prezentat in direct emisiunea Danutz Srl. Abia apoi s-a dus la consult sa vada cat de grave sunt urmarile accidentului ce a avut loc aproape de Arad. Nici Mihai Coman, claparul trupei, nu a scapat nevatamat. El va trebui sa stea cu o mana imobilizata . George Stirbei, impresarul trupei, ne-a declarat: "Nimeni nu este grav ranit, asa ca nu am avut de ce sa nu ne onoram contractele. Mihai s-a ranit la o mana, dar s-a descurcat cum a putut la concertul de duminica seara".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.