Catalina Iancu, castigatoarea Model of The World, va reprezenta Romania in Africa pe 26 noiembrie, la finala internationala a acestui concurs. Catalina este din Bucuresti, are 19 ani si masuri de invidiat: 180, 84-60-92. Din juriu au facut parte, printre altii: Alexandru Erbasu si Irinel Columbeanu.
Pentru a puncta cat mai corect concurentele, miliardarul a venit insotit de ultima sa cucerire, o frumoasa bruneta, fotomodel al Agentiei Transilvania Fashion.

Se pare ca, Columbeanu nu si-a uitat nici fostele iubite caci este nelipsit de la evenimentele lor. Dupa ce, in urma cu doua saptamani, a participat la prezentarea de moda a Romanitei Iovan, cunoscutul om de afaceri s-a delectat sambata, la Club Cazino Imperial, cu un recital "fierbinte" semnat Ana Lesko. Insotita de doua dansatoare, focoasa moldoveanca a mimat o scena de lesbianism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.