Pendulum se alatura artistilor care si-au declarat sprijinul pentru cei afectati de tragedia care a lovit Tara Soarelui Rasare, oferind pe site-ul oficial al trupei o piesa in exclusivitate si donand banii incasati catre Crucea Rosie si Medici fara Frontiere.

Fanii au primit cu entuziasm atat piesa, cat si initiativa, sustinandu-si trupa in cauza caritabila.

Piesa aleasa de Pendulum pentru aceasta initiativa, intitulata “Ransom”, este o compozitie mai veche a trupei ce nu a mai fost inclusa pe versiunea finala a albumului “Immersion”, artistii alegand sa o pastreze pentru proiecte viitoare. Afectati insa de tragedia ce a lovit Japonia, membrii Pendulum au considerat ca acesta este cel mai bun moment de a o oferi spre ascultare fanilor, contribuind astfel cu banii incasati in urma descarcarilor la fondurile stranse de organizatiile Crucea rosie si Medici fara Frontiere pentru ajutorul celor sinistrati.

Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitara), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben "The Verse” Mount (MC) vor concerta la Bucuresti, pe 3 iulie, in cea de-a treia zi de B’ESTFEST, in cadrul unui turneu de festivaluri ce va mai include si festivaluri precum Download Festival (UK), Novarock (Austria), T In The Park (Scotia), Oxegen (Irlanda), sau Glastonbury (UK).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.