Jonathan Rhys Meyers, starul seriei TV "The Tudors", s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare pentru dependenta de alcool.

Actorul, in varsta de 33 de ani are o lunga istorie cu problemele legate de consumul de alcool si s-a internat intr-o clinica din Londra. Acesta este cea de-a patra tentativa a actorului de a se pune pe picioare si de a se lasa de baut.

Ultima internare a lui Rhys Meyers a avut loc in luna Mai, 2010, la cateva zile dupa un scandal in aeroportul JFK din New York, pentru ca nu a fost lasat sa urce la bord din cauza conditiei in care se afla. Angajatii aeroportului sustin ca actorul a inceput sa bea vodka de la 7 dimineata in camera VIP, iar cand a venit timpul imbarcarii abia se tinea pe picioare, transmite Daily Mail.

Actorul irlandez a vorbit de mai multe ori public despre dependenta sa de alcool spunand: “Atunci cand beau, ma simt ca Bambi. Sunt imprastiat si teribilist, ca un adolescent de 16 ani”.

  • Jonathan Rhys Myers si-a facut un nume in roluri cu siguranta imbietoare si deosebite comportamental. Din 1996, Rhys Myers a aparut in filme precum Velvet Goldmine, The Governes, Match Point si mult premiata interpretare a Regelui Henry VIII, in serialul Dinastia Tudorilor.

Nascut pe 27 iulie 1977 in County Cork, Irlanda, Rhys Myers a avut o copilarie tumultoasa dupa ce tatal lui si-a abandonat familia, atunci cand actorul avea doi ani si junatate. Totusi nu are nicio scuza pentru comportamentul sau!

Citeste si: Richie Sambora s-a internat la dezintoxicare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.