Julia , jumatatea blonda a trupei Sexxy, ia lectii de sofat cu gandul la ziua in care isi va conduce propria masina.

Cantareata abia asteapta sa se plimbe la volanul unei broscute New Beetle, autoturism de care s-a indragostit. Insa iubitul si impresarul Juliei, Bogdan Jianu, nu i-ar da din prima pe mana o masina care costa cam 15.000 de euro, ci mai degraba un Matiz (7.000 de euro) care sa tina la tavaleala pana invata Julia tainele sofatului.

INEL CU DIAMANT

In alta ordine ce idei, Bogdan cauta de zor un inel de logodna pentru a-l pune pe degetul jumatatii sale. Chiar daca nu stie exact ce model va alege, viitorul sot al Juliei vrea neaparat o bijuterie cu diamant. Cei doi porumbei se vor logodi in noiembrie, la Paris, un oras pe care cei doi porumbei l-au indragit anul trecut in timpul unei excursii de vis care a durat trei zile.

POMANA DE UN MILION DE $

Regizorul George Lucas, cunoscut pentru seria filmelor Star Wars, a donat un milon de dolari in memoria lui Martin Luther King. Banii vor fi folositi la construirea unui monument comemorativ in capitala Statelor Unite, Washington.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.