Regizorul Radu Muntean a inceput filmarile pentru un documentar de lung-metraj ce urmareste povestile unor detinuti care si-au gasit partenerii de viata in timpul executarii pedepselor.

Filmarile pentru acest nou documentar original HBO, care va fi regizat de Muntean impreuna cu scenaristul Alex Baciu, se desfasoara in principal in inchisorile din Rahova, Tulcea, Giurgiu, Craiova, Poarta Alba si Targsor si vor dura pana in luna iulie.

„Nu vom insista asupra faptelor ce au stat la baza arestarii personajelor din film. Intentia noastra nu e sa judecam, ci sa vorbim cu oameni care nu mai au nimic de pierdut si pentru care dragostea reprezinta poate singura speranta intr-un viitor mai bun.

Documentarul, care este filmat in HD, are un consultant de specialitate in persoana doamnei Dana Cenusa de la Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Director de imagine este Tudor Lucaciu, producator executiv din partea Multimedia Est este Dragos Valcu iar producatori HBO Central Europe sunt Carmen Harabagiu, Aurelian Nica si Andrei Cretulescu.

Premiera la HBO Romania va avea loc in decembrie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.