A ramas mai putin de o saptamana pana la show-ul divei columbiene. Iata ce trebuie sa stii daca mergi la concert.

Eenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.

In perioada 4-8 mai, Piata Constitutiei va fi inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. In zona se vor aplica si o serie de restrictii de circulatie: Intre 04 - 08 mai, orele 07.00 - 23.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe banda I in alveolele de langa Piata Constitutiei, intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii.

Incepand cu data de 7 mai, orele 13.00, si pana pe 8 mai, orele 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Artista se va afla saptamana aceasta pentru a doua oara in Romania si promite publicului un concert din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa. Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilet, MyTicket va deschide de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 18:00, un punct de vanzare la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center, unde se vor gasi bilete in categoriile de pret ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei si
gazon B - 120 de lei.

De pe 4 mai pana in ziua concertului, biletele pot fi achizitionate si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.