Dana Razboiu si Ovidiu Branzan s-au intalnit ieri pentru ultima oara in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1. Instanta a pus capat procesului de divort, cei doi intelegandu-se pe cale amiabila in privinta custodiei copilului si a impartirii bunurilor. Fostul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan, va plati o pensie alimentara lunara in valoare de 6 milioane de lei, iar copilul celor doi, Victor (foto mic), si vila din Damaroaia vor ramane in posesia prezentatoarei TVR, care va continua sa plateasca ratele locuintei.

Din acest motiv, ea a renuntat la masina in favoarea fostului sot, intrucat salariul nu-i permite sa achite si ratele autoturismului. La iesirea din sala de judecata cei doi fosti soti pareau a nu fi incantati de faptul ca au divortat si au refuzat sa faca orice fel de declaratii. Pentru o perioada de timp nedeterminata, Dana si Ovidiu vor continua sa stea sub acelasi acoperis. Scandalul care a stat la baza separarii celor doi s-a declansat in luna iulie, cand Dana Razboiu a depus o plangere impotriva sotului sau la Sectia 5 Politie, in care sustinea ca a fost batuta de fostul ministru al sanatatii.

Prezentatoarea jurnalului de la TVR sustinea atunci ca barbatul sau a lovit-o de mai multe ori cu pumnii si cu picioarele. A doua zi, a facut o declaratie in exclusivitate "Libertatii" in care spunea ca si-a retras plangerea, convinsa fiind ca si "un divort se poate produce amiabil". Nici atunci si nici acum cei doi soti nu au facut publice adevaratele motive ale despartirii lor.

Chiar daca au existat informatii "scapate" din cercul de prieteni, conform carora amandoi ar fi avut relatii extraconjugale, nici una nu s-a confirmat. Dupa cateva zile Ovidiu Branzan a inaintat cererea de divort. Politicianul era chiar revoltat ca discutiile despre viata sa privata nu sunt reale, sustinand ca nu si-a batut niciodata sotia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.