Cu 400 de invitati, dintre care jumatate vedete, unele cu renume international, a iesit o nunta gen Hollywood. Costurile au fost pe masura, avand in vedere si decorul feeric, suma vehiculata pentru aceasta nunta fiind de 500.000 de euro.

Prima petrecere = 60.000 de euro

Nici Adrian Mutu si nici nasul sau, Nicu Gheara, nu au vrut sa comenteze costurile petrecerilor ocazionate de nunta anului. Dar, din discutiile cu staff-ul de la Casa Valadieri, am putut afla ca numai pentru consumatia din prima seara s-au platit 60.000 de euro, la care se adauga cheltuieli pentru a doua petrecere, inchirierea celor doua localuri, tinutele foarte scumpe ale mirilor si nasilor, cheltuielile ocazionate de venirea invitatilor din toata lumea, paza si protectia lor, toate acestea ajungand la aproximativ 500.000 de euro. Una din problemele organizatorilor a fost legata de durata petrecerii. in Italia, localurile se inchid cel tarziu la ora 1 noaptea, iar pentru ocazii speciale, se accepta prelungirea cu o ora. stiindu-se ca cei mai multi dintre invitati sunt romani obisnuiti cu petrecerile pana in zori si cu nunti care tin cate trei zile, Adrian si nasul sau au facut demersuri pentru ca invitatii sa se distreze cat vor ei. si petrecerea din Casa Valadieri s-a incheiat a doua zi la ora noua, fapt ce nu s-a mai intamplat din perioada de dupa al doilea razboi mondial, dupa cum ne-a marturisit administratorul Casei. La fel de tarziu s-a incheiat si petrecerea de a doua zi, care s-a tinut intr-un local la iesirea din Roma. Prefectul Romei a fost si el prezent la petrecere, chiar daca nu a rezistat decat pana la ora 2 noaptea.

Tortul de patru etaje = 2.000 de euro

Actorul Jeff Fahey s-a adaptat cel mai bine stilului romanesc de petrecere; a dansat manele si s-a distrat pana a doua zi dimineata cand a parasit petrecerea, o data cu ultimii nuntasi. De asemenea, rudele miresei, cele 6 surori prezente, cu doi dintre nepoti, tatal miresei si cumnatii ei au dansat pe muzica lui Adrian Minune si s-au distrat pana in jurul orei 4 dimineata. Ei au dormit cateva ore a doua zi, pentru ca seara sa reia petrecerea cu acelasi aplomb.

Citeste si:

Masa de nunta = 60.000 de euro

Impresionant a fost si tortul miresei, supraetajat, care a masurat aproape doi metri inaltime, a cantarit 50 de kilograme si a fost realizat din crema de alune si acoperit cu glazura cappuccino. Tortul a costat aproape 2.000 de euro. Masa a fost organizata in stil bufet suedez, la care s-au servit delicatese din fructe de mare, mancaruri italienesti si preparate dupa retete traditionale din Republica Dominicana si i-a costat pe Adrian si pe nasul sau 60.000 de euro. in aceasta suma au intrat si bauturile de toate felurile, precum si cele zece tipuri de profiterol, fructele confiate, cremele de ciocolata si alte cateva feluri de prajituri.

Cortul = 15.000 de euro

Decorurile de pe mese, realizate din orhidee aduse din Caraibe, au costat aproximativ 3.000 de euro, iar pentru trupele invitate sa cante s-au mai cheltuit 8.000 de euro. Numai amenajarea cortului de pe terasa cu tunuri de caldura, pentru toata noaptea, a costat 15.000 de euro. Una dintre surprizele serii, pregatita de mireasa, era si un duet Lavinia/Consuelo. Mireasa si domnisoara ei de onoare au pregatit impreuna o melodie in limba spaniola si romana. Din pacate, negativul piesei a ramas la studioul de inregistrari din Ibiza, cele doua interprete fiind nevoite sa renunte la surpriza lor. Petrecerea din a doua seara i-a costat pe nasi inca 10.000 euro. La care se adauga tinutele mirilor si nasilor, de 50.000 euro. Mireasa a imbracat in seara nuntii doua creatii Carlo Pignatelli, designer exclusivist, cu preturi foarte mari, iar in a doua seara a imbracat o tinuta D&G, iar Adrian a avut costum Carlo Pignatelli si a doua seara tinuta D&G. Nasa a purtat o rochie Valentino, bijuterii Dior si poseta Louis Vuitton, iar nasul costum Armani. Cavalerul de onoare si domnisoara de onoare au primit cadou de la nasi tinutele de la nunta, pe care s-au mai cheltuit 2.000 de euro.