Dan Capatos, moderatorul emisiunii „Un show pacatos” va deveni tata. Sotia acestuia, Monica este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume un baietel.

Dan Capatos si sotia sa, Monica vor avea, la inceputul anului viitor, un baietel. Desi au primit vestea cea mare acum cinci luni, ea a fost facuta publica la acest sfarsit de saptamana, dintr-o gluma la o conferinta de presa la care se afla si sotia lui Dan, Monica. Aceasta este unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din domeniul social din Romania, scriind de mai bine de zece ani pentru Jurnalul National.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu 11 ani, iar pe 13 noiembrie vor implini sase ani de cand s-au casatorit. Andrei, caci asa se va numi baietelul ce va veni pe lume la inceputul lui 2011, este primul lor copil si, spre bucuria viitoarei mamici este baiat: „Eu imi doream fetita, Monica baiat. Se pare ca a fost asa cum si-a dorit ea. Important este sa fie sanatos. Pana acum sarcina decurge normal, iar apoi vom mai vedea ce va vrea Dumnezeu”, a povestit Dan.

Pana sa isi asume rolul de tata, Dan il are in continuare pe acela de prezentator al Antenei 1. Telespectatorii il vor putea urmari in fiecare seara de luni pana joi, de la 23.45, la Antena1, intr-„Un show pacatos”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.