Sharon Osbourne, sotia celebrului Ozzy Osbourne, a povestit, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca sotul ei a incercat sa o omoare, transmite Mediafax.
Sharon, in varsta de 52 de ani, a declarat ca pe atunci, in anul 1989, sotul sau era dependent de droguri si alcool. "Era o atmosfera foarte rea in casa, foarte ostila. Simteam ca ceva ciudat urmeaza sa se intample. El s-a culcat. Eu am ramas sa citesc in dormitorul de jos. A coborat la mine, s-a asezat pe canapea chiar in fata mea si a spus: 'Am ajuns la o decizie>>. Eu l-am intrebat care este aceasta. Si el mi-a raspuns: 'Ne pare foarte rau, dar trebuie sa mori. Nu exista nici o alta optiune>>.

Atunci i-am zis sa taca din gura, dar el a sarit pe mine. Mainile lui erau in jurul gatului meu, timp in care eu ma gandeam ca nu sunt pregatita sa mor si la copii", a declarat Sharon. Aceasta a reusit sa actioneze alarma si, cand si-a revenit, sotul ei nu mai era in casa, iar politia sosise deja pentru a-i acorda ajutor. La acea vreme, Ozzy a fost arestat si acuzat ca a amenintat cu moartea. Dupa ce Sharon si-a retras acuzatiile, sotul ei a fost trimis la dezalcoolizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.