Frumoasa Monica Barladeanu a parasit de ceva vreme plaiurile mioritice in favoarea pamantului american, urmandu-si visul de a deveni o mare actrita. La fel ca si alte compatrioate ale sale, precum Kitty Capraga sau mulatra Nadine, Monica a ales sa devina actrita departe de Romania, in tara tuturor posibilitatilor, America. De ce a facut frumoasa iubita a lui Boby Paunescu, patronul televiziunii B1 TV, aceasta alegere, numai ea stie.

Cert este ca, aflata peste Ocean de ceva vreme, Monica a ajuns de curand actrita cu acte, dupa cum aflam din ultimul numar al revistei Story.

Cum a reusit romanca noastra acest lucru? Simplu. A reusit sa acumuleze suficiente credite, adica roluri in filme, pentru a fi acceptata ca membra a SAG (Screen Actors Guild), uniunea actorilor profesionisti din SUA.

Acest lucru inseamna ca intreaga industrie a filmului din Hollywood o recunoaste drept actor profesionist.

Monica va incepe luna viitoarea filmarile le cea mai importanta pelicula americana din cariera ei, de pana acum. Este vorba despre filmul "Living and Dying", pelicula ce ii va mai avea in distruibutie pe Michael Madsen (Kill Bill) si Bai Ling (Temnita rosie). Romanca va interpreta rolul unui detectiv european pe nume Lascr, trimis sa investigheze un jaf armat in Canada.

Jaful este pus la cale de banda din care fac parte si cei doi actori Michael Madsen si Bai Ling. Se pare ca filmarile vor dura aproximativ o luna si se vor desfasura in Dallas, Texas.

Monica Barladeanu se pregateste acum pentru festivalurile de la Toronto si New York, unde va fi proiectata pelicula "Moartea domnului Lazarescu", film care a dus-o pe vedeta noastra la Cannes.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.