Andreea Marin a declarat de curand ca iubeste si ca este iubita. Dar nu a vrut sa marturiseasca cine este alesul. Revista VIP a descoperit: Stefan Banica jr. este cel care i-a cucerit inima.

Vineri noaptea, dupa ce au petrecut la "Coyote Cafe", Andreea Marin si Stefan Banica jr. au plecat impreuna. Reporterii VIP i-au urmarit si asa au descoperit ca cele doua vedete au petrecut ce mai ramasese din noapte intr-un apartament din soseaua Stefan cel Mare.

DANS NEBUN SI ATINGERI TANDRE

La petrecerea de aniversare a unui an de existenta a clubului amintit, Andreea Marin a dansat pasional cu Stefan. Vedeta a trecut peste faptul ca Stefan a fost casatorit cu rivala ei nr. 1, Mihaela Radulescu, si nu l-a scapat o clipa din ochi. Atingerile tandre dintre cei doi nu au lasat loc de interpretari. Apoi, cand ceasul arata ora 3.33 in noapte, Zana si cuceritorul ei s-au indreptat catre BMW-ul solistului. El s-a urcat la volan, ea, cuminte, in dreapta.

PRECAUTII

Andreea a fost prima care a coborat din masina si a fugit catre o scara de bloc. Dupa ce a parcat, iar apoi s-a asigurat ca nimeni nu il urmareste, Stefan a luat-o pe urmele divei, intrand in acelasi loc.
Prima apropiere dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr. s-a produs la filmarile pentru videoclipul piesei "Te iubesc femeie..." in care zana Surprizelor joaca rolul principal. Piesa este primul extras pe single al albumului "De dragoste... in toate felurile" pe care cantaretul l-a lansat in 2001. In clip, Andreea e iubita lui Banica. Cei doi au turnat cateva scene pline de romantism.

ADMIRATOARE

Prezentatoarea tv s-a numarat printre spectatorii concertelor pe care Banica jr. le-a sustinut in aceasta vara pe Litoral. Ea a venit insotita de sora ei, Cristina.

BARBATII EI

Singura casnicie a Andreei, incheiata cu un divort, a fost cea cu afaceristul Cristian Gheorghita. De-a lungul timpului, presa a scris despre relatiile divei cu avocatul Cosmin Corendea, cu istoricul Adrian Cioroianu, magnatul turc Ali Ergun Ergen, omul de afaceri Ion Tiriac, Mihai Tufan, personaj important din industria energetica, Daniel Stanciu, fost ziarist, si cu un oarecare Razvan. Vedeta a preferat sa nu comenteze aspectele personale ale vietii ei si s-a declarat, in repetate randuri, amuzata de cele publicate in ziare.

RADULESCU VS. MARIN

"Andreea Marin ma copiaza", spunea Mihaela Radulescu in perioada in care concurenta dintre cele doua dive atingea cote maxime. Rivalitatea dintre ele a fost intensificata la inceput si de rezultatele unor sondaje de genul "cea mai cea" cand una dintre ele trebuia sa se multumeasca cu locul doi. Vedetele au incercat sa aplaneze conflictul, dar raca prinsese radacini. Iar cand a trebuit sa pozeze impreuna pentru revista "Tabu", Andreea Marin a refuzat. Scandal s-a iscat si cand Mihaela nu a fost nominalizata in topul "Cei mai iubiti oameni de televiziune", prezentat de Andreea.

MARIAJ CU VANATAI

Stefan Banica jr. este cunoscut ca unul dintre cei mai doriti barbati romani. Relatiile lui amoroase au aparut de multe ori pe primele pagini ale ziarelor. Cea mai importanta: casatoria cu Mihaela Radulescu, singurul mariaj al interpretului. Cei doi au divortat si, nu o singura data, s-a vehiculat ca motivul ar fi fost corectiile pe care Stefan i le aplica nevestei. Cantaretul s-a mai iubit cu stirista Cristina Topescu si cu actrita Oana Sarbu. De cativa ani, el se linistise alaturi de Camelia Constantinescu cu care are un baietel, Radu Stefan, in varsta de aproape 4 ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.