Peste 3.000 de englezi au votat vedetele cu cele mai senzuale buze la initiativa site-ului sky.com. Anul acesta, preferata britanicilor a fost tanara actrita Scarlet Johansson , spre deosebire de ultimii ani, in care Angelina Jolie nu a avut rivala. Noua iubita a lui Brad Pitt s-a clasat abia pe locul patru, in urma actritelor Liv Tyler (2) si Alicia Silverstone (3).

INDRAGOSTITA DE EA

Alyssa Milano a ocupat pozitia a cincea, iar vedeta Yasmine Bleeth i-a impresionat pe alegatori suficient pentru a ocupa un onorabil loc sase. Bruneta Jessica Alba, care s-a declarat indragostita de formele buzelor ei intr-un interviu, s-a situat pe locul opt. Chiar daca a trecut de pragul varstei de 40 de ani, Meg Ryan si-a pastrat un anumit farmec adolescentin, potrivit cu pozitia noua. Ultima pe lista femeilor celebre cu buze de vis este actrita Reese Whitherspoon.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.